Han Xin Communications Limited

De innovatie streeft naar ontwikkeling en de samenwerking wint de toekomst.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Han Xin Communications Limited

Certificaat
Van goede kwaliteit Fiber Optic Patch Cord voor verkoop
Van goede kwaliteit Fiber Optic Patch Cord voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Han Xin Communications Limited

1 2 3 4
Han Xin Communications Limited Han Xin Communications Limited Han Xin Communications Limited Han Xin Communications Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Han Xin
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

Han Xin Communications Limited is een high-tech onderneming gespecialiseerd in het onderzoek en de vervaardiging van producten van de vezel de optische telecommunicatie. Han Xin werd opgericht door een belangrijk team van professionele technici en onderzoekpioniers, die aan het vezel optische communicatie gebied 10 jaar zijn toegewijd. Onze producten worden wijd gebruikt in telecommunicatiesysteem, LAN, uitzendings, van CATV en van het netwerk de industrie. Wij verstrekken de volgende producten van uitstekende kwaliteit: van de het koordproductie van het vezel optische flard de machines (vezel optische oppoetsende machine, vezel optische oven, vezel optische kalibers etc.) .passive producten (koorden van het vezel de optische flard, schakelaars, adapters, dempers, koppelingen, PLC splitsers, WDM, isolatoren etc.), actieve producten (vezelmedia convertors, zendontvangers, enz.), beheersproducten (de panelen van het vezelflard, ODF, gezamenlijke sluitingen en vezeldraagvlakken) en FTTH-producten (snelle gebiedsschakelaars, vezel optische mechanische lasapparaten, de binnenkabels van FTTH, dalingskabels, enz. Ons bedrijf is geëngageerd aan het voorzien van stabiele kwaliteit en uitstekende de dienstsystemen van ononderbroken innovatie en professionele oplossing, die product verzekeren kwaliteit.

 

Ons bedrijf is een ISO9001 verklaard bedrijf met 15 producten en software verwante octrooien, en de titel van „Nationale High-tech Onderneming“ in 2018 toegekend.

Contactgegevens
Han Xin Communications Limited

Contactpersoon: Ms. Doris

Tel.: 86-13682575157

Fax: 86-755-27238647

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)